Skip to the content

Spil i Bands og Grupper

Det at spille sammen med andre er en vigtig og sjov del at at gå på en kulturskole.

Du lærer en masse af at spille sammen med andre og oplever dit instrument på en ny måde. Når du er over de indledende øvelser på dit instrument, er du klar til at være med i et af Kulturskolens bands eller grupper.

Tag en snak med din lærer om, hvilket tilbud der passer bedst til dig - og husk, at det er gratis at være med i bands eller grupper, når du også går til instrumentalundervisning

Begynder Sammenspil fra 4. kl.

Enten er du allerede elev på kulturskolen og har fået lyst til at spille sammen med andre, eller også har du fået lysten et andet sted fra, - det vigtige er at du har lyst til at spille og lyst til at øve dig for at blive god.

Får du allerede undervisning i et instrument er det rigtig fedt, men ikke et krav. (måske tilmelder du dig soloundervisning samtidig med Sammenspil)

I sammenspil er der plads til alle instrumenter og vi danner holdene både som bands og som grupper alt efter instrumenter. Som sammenspilselev har du også mulighed for at deltage i vore sammenspil projekter: ”Mad og Musik”, Julebal m.m.

Begynder Sammenspil hold oprettes på Kulturstationen i Skørping og i Højskolen i Støvring - samt på de folkeskoler hvor der er tilstrækkelig tilmelding til at danne hold.

Gratis for Kulturskolens instrumentalelever.
se pris  hvis du IKKE er elev i Rebild Kulturskole.

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld