Skip to the content

Instrumentalundervisning

Vi har alt lige fra fløjte til slagtøj

Med instrumental undervisning, har du mulighed for at blive bedre til ét eller flere instrumenter. Du har sikkert allerede en idé om hvilket instrument du godt kunne tænke dig at lære, eller blive bedre til, og så er det "bare" at vælge.

Guitar

Du kan starte til guitar i 3. klasse

Guitaren har altid været et meget populært instrument. 

Det er ikke så mærkeligt, når man tænker over hvor alsidigt et instrument, det egentlig er. Ligesom på klaveret kan man både spille akkorder(akkompagnement) og melodier eller kombinere de to ting til flotte solostykker. Derudover er det ret fint, at man kan have sin guitar med overalt.
 
Vi starter med at lære de mest anvendte akkorder. Først i stykker og sange med få akkorder, men gradvist vil der komme flere og flere til. Når man først har lært de mest almindelige akkorder, vil man kunne spille tonsvis af sange. Også mange af de sange, der er populære lige nu. 

Der vil være mulighed for at specialisere sig senere i forløbet. For eksempel kan man hoppe over på el-guitar, eller klassisk guitar, eller måske koncentrere sig om en speciel stilart. Vi finder i fællesskab ud af, hvor din guitarrejse skal gå hen. 
Undervisningen vil være tilpasset elevens alder og forudsætninger. I det omfang det er muligt, vil undervisningen finde sted på barnets hjemskole eller en nærliggende skole. 

Eleven bør selv anskaffe instrument, gerne i samråd med læreren. Kulturskolen har et mindre antal guitarer til udlejning, så der er mulighed for at prøve faget, inden man beslutter sig for at købe et instrument.

Sammenspilsmuligheder:    Begynder sammenspil fra 4. kl    -   Spil i Band - Sammenspil fra 6. kl.   -    Sammenspil

se pris her

 

Tilmeld