Skip to the content

Instrumentalundervisning

Vi har alt lige fra fløjte til slagtøj

Med instrumental undervisning, har du mulighed for at blive bedre til ét eller flere instrumenter. Du har sikkert allerede en idé om hvilket instrument du godt kunne tænke dig at lære, eller blive bedre til, og så er det "bare" at vælge.

Slagtøj

Du kan starte til Slagtøj fra 3. klasse.

Slagtøj er en masse forskellige sjove og spændende instrumenter. Du kan få undervisning på både trommer og tasteinstrumenter.
Undervisningen foregår som soloundervisning, men når muligheden er der, kan timerne lægges sammen og vi spiller sammen i større eller mindre grupper.

Trommer
Her får du undervisning på lilletromme, trommesæt, og mange af de percussion instrumenter man bruger i rytmisk musik - congas, bongoes, timbales m.m.
Der er også mulighed for at lære at spille på nogle af de mange af de slagtøjsinstrumenter, som man bruger i klassisk musik - lilletromme, stortromme, bækkener, triangel, pauker mm.

Taste instrumenter
Her får du undervisning på marimba, som er det største melodiinstrument i slagtøjsgruppen, men vi spiller også på xylofon, vibrafon og klokkespil.
Der er mulighed for at låne/leje en øve-marimba.

I det omfang det er muligt, vil undervisningen finde sted på barnets hjemskole eller en nærliggende skole.

Sammenspilsmuligheder: Begynder sammenspil fra 4. kl - Spil i Band - Sammenspil fra 6. kl. - Klassisk Sammenspil fra 4. kl. - Sammenspil - Ungdoms Symfoniorkester

se pris her

Tilmeld