Sang, spil og bevægelse 2.-3. kl. | Rebild Kulturskole Skip to main content Skip to footer

Sang, spil og bevægelse 2.-3. kl.

Undervisningen i løbet af sæsonen primært foregå på børnenes lokale skoler, og i 3 af ugerne vil undervisningen foregå som fællesundervisning på tværs af skolerne i hhv. Skørping og Støvring.
I disse 3 uger skal børnene derfor ikke møde til undervisning på deres skoler.

Datoer for fælles undervisning er:
Uge 47: lørdag d. 18/11
Uge 11: lørdag d. 9/3
Uge 23: lørdag d. 8/6

Lokationen for den fælles undervisning vil foregå i Skørping og Støvring, og længden på lektionerne bliver 90 min (og behov muligvis op til 120 min)
De endelige tidspunkter kommer snarest.

Til Sang, Spil og Bevægelse får børnene mulighed for at opleve glæden ved at synge, spille og bevæge sig samt at lytte til musik. Børnene lærer de musikalske grundbegreber at kende gennem de forskellige musikalske aktiviteter, som fx puls, rytme, melodi, klang, form og periode. Børnenes musikalitet, nærvær, motorik og sociale kompetencer styrkes til Sang, Spil og Bevægelse. Eleverne vil desuden optræde og deltage i forskellige udadvendte arrangementer, såsom koncerter. 
Fokus er på at spille på keyboards, klaver, bas, trommer, percussion instrumenter, synge i mikrofon og andre instrumenter - altså er der et stort fokus på musikalsk sammenspil. I forbindelse med sammenspil vil vi spille kendte popsange, børnesange og også have fokus på komposition og improvisation. 

Undervisningstilbuddet kan ses som et tilbud, der henvender sig til børn, der gerne vil opleve glæden ved at spille musik sammen med andre. Ligeledes kan det ses som hjælp til at finde ud af, hvilket instrument barnet gerne vil lære at spille på, eller hvis de ønsker at supplere deres instrumentalundervisning med et sammenspilshold.

Hold oprettes ved minimum 4 tilmeldte elever

Holdstørrelse: 4-8 elever
Mødegange: 34 gange
Lektionslængde: 45 min. (ved fællesundervisning 90-120 min)