Skip to the content

Holdundervisning

En stribe af undervisningstilbud til børn i aldersgruppen 0.-3. klasse

Holdundervisning er fællesbetegnelsen for en stribe af undervisningstilbud til børn i aldersgruppen 0.-3. klasse (guitar- og ukulele hold dog fra 3. klasse og op).
Undervisningen er nøje afstemt til den aldersgruppe holdet henvender sig til. 

Musikalsk Værksted 2.-3. kl.

- undervisningen foregår på dit barns folkeskole.

Til Musikalsk Værksted får børnene mulighed for at opleve glæden ved at synge, spille og bevæge sig, samt at lytte til musik. Børnene lærer de musikalske grundbegreber at kende gennem de forskellige musikalske aktiviteter. De musikalske grundbegreber er for eksempel puls, rytme, melodi, klang, form og periode. Børnenes musikalitet, nærvær, motorik og sociale kompetencer styrkes til Musikalsk Værksted. Eleverne vil desuden optræde og deltage i forskellige udadvendte arrangementer – såsom koncerter. 
Fokus er på at spille på keyboards, klaver, bas, trommer, percussion instrumenter, synge i mikrofon og andre instrumenter - altså stort fokus på musikalsk sammenspil. I forbindelse med sammenspil vil vi spille kendte pop-sange, børnesange og også have fokus på komposition og improvisation. 

Undervisningstilbuddet, kan ses som et tilbud, der henvender sig til børn der gerne vil opleve glæden ved at spille musik sammen med andre. Ligeledes kan det ses som hjælp til at finde ud af hvilket instrument barnet gerne vil lære at spille på, eller hvis de ønsker at supplere deres instrumentalundervisning med et sammenspilshold.

Hold oprettes ved minimum 4 tilmeldte elever

Holdstørrelse: 4-8 elever
Mødegange: 34 gange
Lektionslængde: 45 min.

Se video her:

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld