Skip to the content

Musik og sang

Her ser du ALLE vore tilbud indenfor musik og sang - KLIK i menuen her til højre hvis du vil se de enkelte undervisninggrupper. Gå til Voksenundervisning hvis du er over 25 år

Musikalsk Værksted 2.-3. kl.

- undervisningen foregår på dit barns folkeskole.
Til Musikalsk Værksted får børnene mulighed for at opleve glæden ved at synge og bevæge sig samt lytte til musik. Børnene  lærer (fortsat) de musikalske grundbegreber at kende gennem de forskellige musikalske aktiviteter. De musikalske grund- begreber er for eksempel puls, rytme, melodi, klang, form og periode.

Børnenes musikalitet, nærvær, motorik og sociale kompetencer styrkes til Musikalsk Værksted. Eleverne vil desuden optræde og deltage i forskellige udadvendte arrange- menter – såsom koncerter.Fokus er på at spille på keyboards, klaver, bas, trommer, percussion instrumenter, synge i mikrofon osv - altså fokus på musik- alsk sammenspil. I forbindelse med sammenspil vil vi spille kendte pop-sange, børnesange og også have fokus på komposition og improvisation.
 
Undervisningstilbuddet, kan ses som et tilbud, der henvender sig til børn der enten ikke har valgt instrument endnu eller ønsker at supplere deres instrumentalundervisning med et sammenspilshold. Et perfekt forløb, hvor børnene gives mulighed for at få afklaret, hvilket instrument de evt. vil fordybe sig i senere.

Hold oprettes ved minimum 4 tilmeldte elever

Holdstørrelse: 4-8 elever
Mødegange: 34 gange
Lektionslængde: 45 min.

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld