Skip to the content

Musik og sang

Her ser du ALLE vore tilbud indenfor musik og sang - KLIK i menuen her til højre hvis du vil se de enkelte undervisninggrupper. Gå til Voksenundervisning hvis du er over 25 år

Musikalsk Værksted 2.-3. kl.

- undervisningen foregår på dit barns folkeskole.

Til Musikalsk Værksted får børnene mulighed for at opleve glæden ved at synge, spille og bevæge sig, samt at lytte til musik. Børnene lærer de musikalske grundbegreber at kende gennem de forskellige musikalske aktiviteter. De musikalske grundbegreber er for eksempel puls, rytme, melodi, klang, form og periode. Børnenes musikalitet, nærvær, motorik og sociale kompetencer styrkes til Musikalsk Værksted. Eleverne vil desuden optræde og deltage i forskellige udadvendte arrangementer – såsom koncerter. 
Fokus er på at spille på keyboards, klaver, bas, trommer, percussion instrumenter, synge i mikrofon og andre instrumenter - altså stort fokus på musikalsk sammenspil. I forbindelse med sammenspil vil vi spille kendte pop-sange, børnesange og også have fokus på komposition og improvisation. 

Undervisningstilbuddet, kan ses som et tilbud, der henvender sig til børn der gerne vil opleve glæden ved at spille musik sammen med andre. Ligeledes kan det ses som hjælp til at finde ud af hvilket instrument barnet gerne vil lære at spille på, eller hvis de ønsker at supplere deres instrumentalundervisning med et sammenspilshold.

Hold oprettes ved minimum 4 tilmeldte elever

Holdstørrelse: 4-8 elever
Mødegange: 34 gange
Lektionslængde: 45 min.

Se video her:

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld