Skip to the content

Musik og sang

Her ser du ALLE vores tilbud indenfor musik og sang - KLIK i menuen her til højre, hvis du vil se de enkelte undervisninggrupper. Gå til Voksenundervisning hvis du er over 25 år.

Musikalsk Legestue 3-5 år

med forældre og/eller bedsteforældre.


Musik er et grundlæggende udtryks-og kommunikationsmiddel, og alle børn er født med mulighed for at opleve, sanse og udvikle musikalitet. Musikalsk Legestue (3-5 år) kan være dit barns første bekendtskab med musikundervisning – det kan også være en naturlig fortsættelse af Musikalsk Legestue (1-3 år). 

Til Musikalsk Legestue kan du og dit barn lytte, synge, spille og bevæge jer til musik, således at musikken bliver en naturlig samværsform. Der vil være en legende og fantasifuld tilgang til musikken, hvorigennem barnet styrkes socialt og emotionelt, dets begrebsverden udvides og udviklingen af den musikalske tænkning og bevidstgørelsen af de musikalske elementer tager sin begyndelse. Med andre ord; så styrkes barnets udvikling både musikalsk, sprogligt, motorisk og emotionelt samt socialt. 

I praksis arbejder vi med både nye og traditionelle børnesange, danse og rytmespil, og alle kan være med. Til forskel fra Musikalsk Legestue (1-3 år) vil vi have et større fokus på begyndende sammenspil på instrumenter og improvisation. 

Som noget nyt strækker holdet sig over 24 gange, og løber fra efteråret og ind i foråret. 

Undervisningsgange: 24 gange
Lektionslængde: 45 min.
Undervisningsstart: uge 37

Støvring
Undervisningen foregår i "Huset" v/Højskolen - mandage kl. 17.05-17.50

Skørping
Undervisningen foregår i salen på Kulturstationen - torsdage kl. 17.05-17.50
 


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld