Skip to the content

Instrumentalundervisning

Vi har alt lige fra fløjte til slagtøj

Med instrumental undervisning, har du mulighed for at blive bedre til ét eller flere instrumenter. Du har sikkert allerede en idé om hvilket instrument du godt kunne tænke dig at lære, eller blive bedre til, og så er det "bare" at vælge.

Trompet - Basun -Tuba

Du kan starte på et messingblæserinstrument fra 3. klasse
 
Alle disse instrumenter er messingblæsere, hvilket betyder at de er lavet af messing og at man puster i dem. De kan spille rigtig højt, meget smukt og kan bruges i al slags musik. I messingblæserfamilien er der også cornet, baryton, euphonium mf., kontakt kulturskolen for mere info.

I undervisningen arbejder vi med at få en flot klang, med at lære hvordan man spiller kraftigt og svagt hvordan man improviserer og lærer noget om noder.
Vi spiller både alene eller sammen med en øve-cd og ligeså snart vi har en mulighed for det, spiller vi sammen med andre blæsere eller andre instrumenter som en forberedelse til sammenspil med beat- og percussions grupper, karnevalsorkester, jazzorkestret eller ungdomssymfoniorkester.

I det omfang det er muligt, vil undervisningen finder sted på barnets hjemskolen eller en nærliggende skole.

Her kan du høre og se instrumenterne spillet af nogle professionelle blæsere.
Trompet https://www.youtube.com/watch?v=HO8UiEQToZI
Tuba https://www.youtube.com/watch?v=fYOsNp4O7AU
 
Sammenspilsmuligheder:    Begynder sammenspil fra 4. kl    -   Spil i Band - Sammenspil fra 6. kl.   -     Klassisk Sammenspil fra 4. kl.  -   Sammenspil   -   Ungdoms Symfoniorkester

Se pris her


Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld