Skip to the content

Voksne - 25 år og derover

Kulturskolen er for alle, og derfor tilbyder vi også voksenundervisning.

Kulturskolen tilbyder kvalificeret undervisning på en lang række forskellige instrumenter, solosang og deltagelse i vores voksenkor ”De rytmiske unoder”. Vi tilbyder også undervisning i ensemble-ledelse og komposition.

Det er aldrig for sent at komme i gang med at spille, eller at genoptage et projekt man begyndte på som ung. Musik bringer folk sammen på tværs af alder, religion og kultur.

 

Guitar Voksenundervisning

Guitaren er et meget udbredt og populært instrument, der anvendes inden for mange stilarter. Der arbejdes med rytmespil samt meloditemaspil indenfor en bred vifte af stilarter: Rock, Pop, Blues, Jazz, Klassisk osv. Senere arbejdes der med improvisation ( alle stilarter ), nodelæsning, teori og hørelære.

Spil efter becifring med strums og fingerspil. Materialet hentes mest i populærmusikken, men andet ( f.eks blues ) kan indgå, hvis det ønskes. Nodespil kan inddrages, hvis det ønskes.

Eleven bør selv anskaffe instrumentet, gerne i samråd med læreren. Kulturskolen har et mindre antal guitarer til udlejning.

se pris her

 

Tilmeld