Skip to the content

Voksne - 25 år og derover

Kulturskolen er for alle, og derfor tilbyder vi også voksenundervisning.

Kulturskolen tilbyder kvalificeret undervisning på en lang række forskellige instrumenter, solosang og deltagelse i vores voksenkor ”De rytmiske unoder”. Vi tilbyder også undervisning i ensemble-ledelse og komposition.

Det er aldrig for sent at komme i gang med at spille, eller at genoptage et projekt man begyndte på som ung. Musik bringer folk sammen på tværs af alder, religion og kultur.

 

Rebild Lungekor

Få vejret! – med sang
Dette tilbud er til dig med KOL eller anden lungesygdom, der bor i Rebild kommune.
Du kan være med, uanset om du har sunget før.
Har du lyst til at komme i rigtig godt humør, generelt bare at få det bedre og styrke din vejrtrækning, så kom og vær med!

Lungekor giver mere luft end du tror
Når vejrtrækningen driller, er det måske ikke lige sang, som er det første, du tænker på. Men faktisk er det en rigtig god idé at synge, hvis du lever med en lungesygdom.
Sang er en fantastisk måde at træne vejrtrækning på og god gymnastik for lungerne -  mange oplever, at vejrtrækningen bliver forbedret og lettet af at synge i kor.
Kulturskolen samarbejder med Sundhedscentret, derfor vil vi i forløbet også lave vejrtræknings øvelser sammen med en fysioterapeut fra sundhedscentret.
Læs mere om sangens gavnlige virkninger her:  https://videncenterforsang.dk/faa-vejret-med-sang/

Hvor:
"Huset", Hobrovej 110, Støvring

Hvornår:
Mandage kl. 13:00 - 14:30

Kontakt:
Rebild Kulturskole 99 88 83 57
Korleder Lene Grønbæk 41 77 62 74


Det siger kormedlemmerne:
”Jeg har stor gavn og glæde af at være med i Lungekoret. Øvelserne for krop og vejrtrækning er rigtig fine og det giver også godt humør, når vi synger. Venlig hilsen Lene”
 Else tilføjer: ”At være sammen med andre, som også har lungeproblemer, men alligevel har meldt sig til et kor. Det giver god energi.”  

Tilmeld