Skip to the content

Voksne - 25 år og derover

Kulturskolen er for alle, og derfor tilbyder vi også voksenundervisning.

Kulturskolen tilbyder kvalificeret undervisning på en lang række forskellige instrumenter, solosang og deltagelse i vores voksenkor ”De rytmiske unoder”. Vi tilbyder også undervisning i ensemble-ledelse og komposition.

Det er aldrig for sent at komme i gang med at spille, eller at genoptage et projekt man begyndte på som ung. Musik bringer folk sammen på tværs af alder, religion og kultur.

 

Slagtøj Voksenundervisning

Trommer og percussion
 Til denne gruppe hører mange forskellige instrumenter. Du kan få undervisning i at spille på trommesæt, lilletromme og nogle af de mange forskellige percussionsinstrumenter, som man bruger i rytmiskmusik. Congas, bongoes, timbales m.m.
Du kan også få undervisning i mange af de slagtøjsinstrumenter, som man bruger i klassisk musik. Lilletromme, stortromme, pauker mm.

Tasteintrumenter (marimba, xylofon mm.)
 Til denne gruppe hører mange forskellige instrumenter. Du kan få undervisning i marimba, xylofon, vibrafon, klokkespil og steelpans (olietønder).

Spiller du slagtøj er der mange muligheder for at spille sammen med andre. F.eks. i rock/beatgrupper, sambagrupper, steelpans og marimbaorkestre som Støvring Marimbas og Los Aspirantos, men også i større og mindre slagtøjsensembler, og symfoni/blæserorkestre.


Tilmeld