Skip to the content

Kunst og Udtryk

Her møder du andre børn, der også elsker, at arbejde kreativt.

Undervisning i Kunst på Rebild Kulturskole er et tilbud til alle børn, der har lyst til at arbejde kreativt, lege og eksperimentere med kunst. Det giver ro i en ellers travl hverdag og man får tid til fordybelse.

At gå i Kunstneriet eller i Supertegnerne, er også at komme ind i et nyt fællesskab, få fælles oplevelser med kunst og processerne i det skabende arbejde. Her møder du andre børn, der også elsker, at arbejde kreativt. Du lærer en masse om kunst, forskellige materialer og lærer at man nogen gange, skal prøve noget flere gange før det lykkes.

Mellem Kunstneri

Aldersgruppe: 3.-5. klasse

I Mellem Kunstneriet er der plads til eksperimenter og leg med det personlige udtryk. Der er også plads til fordybelse i spændende projekter. Vi arbejder med kunst på mange måder og kommer omkring mange forskellige materialer og teknikker. Man behøver ikke, at have gået til det før, for at deltage. Der er plads til alle i vores billedskabende fællesskab.
 
 Man skal huske, at tage tøj på, som godt må blive beskidt og have en lille madpakke med, da man godt kan blive sulten hen på eftermiddagen.

Underviser: Thit W. Asmussen

Undervisningsgange: 30 gange
Lektionslængde: 120 min.

Vælg ønsket hold / undervisningssted og tryk tilmeld:
Tilmeld