Sammenspils tilbud i Kulturskolen

Mad og musik

 

Mad og musik er for dig  der har lyst til at spille og synge  sammen med andre - og godt kan lide mad

De af kulturskolens musik elever (fra 4. kl og op) som har lyst, samles ca. 6 gange om året, hvor vi laver mad og spiser sammen, hvorefter vi spiller 2-3 numre sammen.
Du kan tilmelde dig fra gang til gang og der er ingen krav til hvor dygtig du skal være - du kommer bare med det du kan.

Det er GRATIS at være med - men du skal betaler 25,- kr. for mad + evt. 5,- kr. for sodavand.

Tilmelding: SMS til musiklærer Søren på 41 77 62 79 senest kl. 9 på dagen.

Hvis du vil have noder: Send mail til musiklærer Martin på imabj@rebild.dk og du bliver inviteret til vores dropboxmappe hvor alle noderne kommer til at ligge ca. 14. dage før.

Tidspunkt: kl. 17.30 til 20.30

Sted: følger

Datoer:
26. september 2019
24. oktober 2019
14. november 2019
5. december 2019
16. januar 2020
27. februar 2020
26. marts 2020
30. april 2020
 

 

 


 

Rebild Drumliners

Drumline er en slagtøjsgruppe, som bla. spiller på marchtrommer, tenortrommer, stortrommer og tom’s stemt i forskellige toner.  

I Rebild Drumliners tager vi udgangspunkt i marchtrommerne, men vi bruger også andre slagtøjsinstrumenter. Vi arbejder med teknik og sjove tricks, - og vi skal også lære at spille efter noder.

Drumline stammer fra de amerikanske High school marching bands. Det er en "funky" og showpræget måde at lære den grundlæggende slagteknik på og kræver kun lyst til at "gi' den en skalle".
 
Aldersgruppe: fra 3. klasse

 


 

Nisseorkester

Juletræsfesten og vores herlige Nisseorkester er et tilbagevendende og populært projekt i kulturskolen hvert år.

Alle musik og sang elever kan være med her - og vi sørger for at sende invitationer ud til i god tid så vi kan nå at øve os inden vi skal spille til juletræsfesten.

 

foto nisse