Velkommen i Rebild Kulturskole

”At skabe levende rum for børn og voksnes musiske og kreative identitetsdannelse gennem fokus på faglighed, fordybelse og fællesskab. ”

Rebild Kulturskole er Rebild kommunes væsentligste udbyder af undervisning i de kreative fag. Rebild Kulturskole er organiseret som en decentral skole med ca. 750 elever og 30 ansatte. Der undervises på de fleste skoler i kommunen samt  i Stubhuset i Støvring og på Kulturstationen i Skørping.

Vores målgruppe er primært børn og unge i alderen 0–25 år, men vi tilbyder også undervisning til voksne.

I Rebild kulturskole har vi et bredt samarbejde med blandt andet: ungdomsskole, biblioteker, folkeskoler, børnehaver, dagpleje grupper og foreninger om at løfte kulturelle opgaver i kommunen, og vi samarbejder med andre kulturskoler og kulturaktører i regionen om udvikling og gennemførsel af både brede kulturprojekter og talentudviklingsprojekter.

Det er vores håb, at vi i Kulturskolen kan være med til at give børn, unge og voksne i Rebild Kommune lyst og inspiration til at udnytte deres kreativitet optimalt.

Vi håber, at der blandt vores tilbud her, er noget som lige netop du kan bruge - i Kulturskolen møder du andre med de samme interesser som dig, og alle uanset alder er velkommen.

Morten Lønborg Friis
Kulturskoleleder